TUSSEN RIJK & ROTZOOI: URBAN MINING

TUSSEN RIJK & ROTZOOI: URBAN MINING
21 april 2012
Aanvang: 11:00 – 16:00, entree: gratis
Locatie: MOBi/NP3.tmp, Ciboga Terrein, Groningen*Rotzooi. U bent het natuurlijk liever kwijt dan rijk. Weg met die oude PC in uw kelder. Opgeruimd met dat plankje sieraden die u ooit cadeau kreeg, maar nooit gaat dragen. En die oude mixer, kan die ook niet eens weg met de voorjaarsschoonmaak?Rijk worden van uw rotzooi? Neem al uw afdankers mee en laat ze wegen, meten en taxeren door een team van Tussen Rijk & Rotzooi experts, om hun waarde aan grondstoffen te laten bepalen.Datum: 21 april 2012
Tijd: 11:00 – 16:00 uur
Locatie: MOBi | NP3.tmp, Kolendrift 13, Groningen – Open Ebbinge Lab (voormalig Cibogaterrein)
Toegang:Gratis, maar neem je oude rotzooi mee!*Wat is rotzooi?
U kunt bij Tussen Rijk & Rotzooi terecht met klein huishoudelijk apparatuur of
elektronica zoals bijvoorbeeld mobiele telefoons, oude laptops, maar ook (oude) sieraden.In een tijd dat grondstofprijzen stijgen, recycling eerder gewoonte dan uitzondering is en duurzaamheid hoog op de agenda staat, gaan architectuurcentrum Platform GRAS en mediacombinatie NP3 op zoek naar de waarde van uw rotzooi. Niet om het geld, maar om een bewustere omgang met de leefomgeving te stimuleren.Onze experts nemen uw producten eenmalig onder de loep en daarna is de keuze aan u: weggooien, doneren aan een goed doel, verkopen of uw herontdekte juweeltjes weer koesteren. Of verdient uw apparatuur een tweede leven door een bezoek aan ons Herstelcafé, waar het wordt gerepareerd terwijl u wacht – onder het genot van een kopje koffie of thee?* PRIJSVRAAG * PRIJSVRAAG * PRIJSVRAAG * PRIJSVRAAG *
Op 15 april tijdens WILDEORKA en op 21 april tijdens Tussen Rijk en Rotzooi kunt u meedoen aan een prijsvraag: raad hoeveel printplaten in de glazen vaas zit? Degene die het dichtste bij het correcte aantal zit, wint een E-Reader op zonne-energie, een cadeaubon twv € 50,- te besteden bij GOUDGOED of een waterklok! De prijzen worden op zaterdag 21 april om 16.00 uur bekend gemaakt aan het einde van Tussen Rijk en Rotzooi in NP3.temp.

raaddeprintplaat

Met speciale dank aan de Milieudienst van Gemeente Groningen en GoudGoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *