BOOOMERS

booomer groningenWalter van Broekhuizen en korth tielens architecten | BOOOMERS

In september vond een eerste ingreep in de royale buitenruimte van M0Bi plaats, de BOOOMERS Speciaal vanuit hun sterke fascinatie voor collectieve, publieke plekken ontwikkelden beeldend kunstenaar Walter van Broekhuizen en korth tielens architecten de BOOOMERS. De vakgebieden architectuur en kunst worden hierbij met elkaar verweven in een drietal design-kunstobjecten, die lichaam en gedrag uitdagen om te vertoeven, te schommelen, te wiebelen, te draaien en te buigen. BOOOMERS zijn ontworpen voor de vergrijzende stadsbewoner, maar ze verwelkomen speelpubliek van alle leeftijden. Door mensen uit te dagen tot spelen en bewegen zijn de BOOOMERS een pleidooi voor een positief en actief gebruik van de openbare ruimte. De BOOOMERS zijn als semi-permanent buitenwerk geplaatst, om 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar als multifunctionele kunstobjecten mensen bijeen te brengen en te prikkelen, in de tuin te vertoeven en te bewegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *